HACCP
Ochráníme vaše suroviny a finální produkty před škůdci.
HACCP je zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, což je Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů pro odstranění rizik, která ohrožují bezpečnost potravin.
Tento systém se zaměřuje na rozpoznání aktuálních nebo potenciálních problémů v potravinářském provozu. Jeho cílem je na jedné straně zamezit přístupu škůdců do surovin a finálních produktů a na straně druhé co nejvíce omezit rezidua biocidů ve finálním produktu.
Kromě vlastního zavedení systému integrované ochrany před škůdci tedy zajišťujeme průběžný smluvní servis v oblasti DDD pro potřeby systému HACCP.
Provádíme:
Harmonogram DDD prací vč. návrhu preventivních opatření.
Zpracování půdorysného DDD schéma objektů se zakreslením a označením DDD aplikačních a monitorovacích prvků.
Monitoring a evidenci výskytu škůdců v tabulkách, případně s grafickým zpracováním výsledků (sledování trendů).
Zasílání zpráv o provedené kontrole DDD.
Vystavení protokolu o provedení úkonů DDD, jeho zasílání, evidování a archivace.
Celkové výroční vyhodnocení DDD.
Aktualizaci dokladů dle platné legislativy – bezpečnostní listy, osvědčení k činnosti, certifikáty, pojištění odpovědnosti, atd.